Nevşehir'in eğitim başarısında ön saflarda yer alan ilçesi Derinkuyu’da eğitime ve gençlere büyük değer veren  Belediye Başkanı Bülent Aksoy, “Şan, şeref ve övünçle dolu olan mâzimizi her vesile ile yâd edip, ibret almak biz ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için elzemdir. Biz gençliğimize her daim güveniyor ve inanıyoruz” dedi.

Kendisine teşekkür ziyareti için gelen YKS öğrencilerini makamında ağırlayan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Bugün, devlet kadrolarında görev yapacak mühendis, savcı, doktor, öğretmenler ve vatanımıza milletimize hizmet edecek daha nice meslek grupları ziyaretimize geldiler.

İlçemiz Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi Okulunun gerçekleştirdiği ziyarette, Okul Müdürü Salih Uz, Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Ünlü ve sevgili öğrencileri, YKS sınav ücretlerinin karşılanmasından dolayı teşekkür ettiler.

Sevgili Gençler; Ne yaparsanız yapın, hangi mesleği icra ederseniz edin, ancak ileride yaşacağınız tecrübelerde bilgiye çok ihtiyacınız olacak, o yüzden bizler sizler için yapabileceğimiz hertürlü katkıda yanınızda olamaya devam edeceğiz. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek bütün öğrencilerimize başarılar dilerim." dedi.

Aksoy: “Türkiye Yüzyılının En Güçlü Kaynağı Çocuklarımızdır”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan Türkiye Yüzyılının en güçlü kaynağının geleceğe umutla bakan çocuklar olacağını söyleyen Başkan Aksoy, "Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle ilçemizi daha güzel yarınlara hazırlıyoruz" dedi.

Başkan Aksoy, Filistin yararına düzenlenen  kermese katıldı.

Başkan Aksoy; "İlçemiz Şehit Selçuk Karabakla Ortaokulu ve Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan Filistin yararına kermese katıldık. Emeği geçen öğrenci kardeşlerime ve öğretmenlerimize teşekür ediyorum." dedi.