Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy Haberleri

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy haberleri ve güncel Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy gelişmeleri, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy ile ilgili tüm video, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy fotoğrafları ve Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yerel

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Toki Başkanı Ömer Bulut'u makamında ziyaret ederek, 250 sosyal konut müjdesini duyurdu.

Yerel

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Türkiye Yüzyılının en güçlü kaynağının geleceğe umutla bakan çocuklar olacağını söyledi.

Yerel

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, 6 Şubat Depreminin birinci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yerel

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, üniversite sınavına girecek öğrencilere sınav giriş ücretlerinin Belediye tarafından karşılanacağını müjdeledi.

Nevşehir'de Bugün

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, MEDAŞ'ın Derinkuyu'daki yatırımları 2024 yılında da devam edeceğini ifade ederek MEDAŞ yetkililerine teşekkür etti.

Yerel

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapılan içme suyu depoları ve arıtma tesisi yapımı çalışmalarının kaba inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Yerel

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında 'Sevemeyen bir kalpten daha engelli ne olabilir ki' dedi.

Yerel

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Belediye Başkanı Bülent Aksoy'un girişimleri sonucu çevre yolu aydınlatma çalışmaları başlatıldı.

Yerel

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak ve öğretmenlerden oluşan heyeti makamında ağırladı.

Yerel

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy öğretmenler günü dolaysısıyla okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutladı ve hediye takdim etti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu