ALMAN  KILÇIĞI

Sandıkların açılmasına bir saat kala, gurbetçilerin oy kullanması kısıtlandı. Oy kullanmak için kilometrelerce yol gidecekler. Millî şuurun sandığa yansımasını engellemek için Alman’ın bulduğu yol, şimdilik bu. Orada Ak Parti, MHP gibi partilerimizin faaliyetleri çeşitli bahaneler uydurularak engellenirken; PKK/HDP ve şer ortakları için kolaylıklar gösterilmekte, propaganda yapabilmeleri için her türlü  imkân sağlanmaktadır.

Yerleşik kamuoyu kanaati aksine Almanya hiçbir zaman dost olmadı. Türkiye’ye hep müstakbel sömürge gözüyle baktılar... Düşmanlıkları çok sinsidir. Birliğini sağladıktan kısa bir süre sonra, ülkemiz Almanya’nın hedefine girmiş; ancak cihan harpleri ve sonraki konjonktürün el vermemesi sebebiyle uğursuz planları akim kalmıştır.  Haydarpaşa’dan Medine’ye  bereketli hilal üzerindeki emperyal plânları, açık düşmanlıktan kaçınma  taktiği taşırken; son 20 yıldır bu hassasiyet gevşemiştir. Güçlü bir Türkiye Almanya için sıkıntı demektir.. Gezi, hendek, Hablemitoğlu ve altın madeni olayları her iki tarafı irrite edip, karşılıklı siperleşme pozisyonuna getirdi. Son on yıla kadar PKK ya verdiği gizli destek; tüm Batı ile birlikte hareket ettiği için gözden kaçmaktaydı.. Bunun yanı sıra  Alman istihbaratı ve vakıfları özellikle mezhepçilik üzerinde  çalışmakta; Almanya tipi alevîlk yaratarak, onun  üzerinden himaye tesis amacındadır. Şu anda yurtdışı alevî derneklerimizin önemli bir kısmı Alman istihbaratının  kontrol ve yönetimi altındadır.. 

Çalışma usulü; Maşa kullan, kılçık at, kaşı, karıştır. Kılçık at, bekle, karıştır şeklindedir.

Şu anda FETÖ’den 6’lı masaya; Kandil’den okyanus ötesine;  ABD’den Almanya’ya şer cephesi  topyekün hareket halindedir. İlk hamle altılı masa hatlarından geldi. Nabız yoklandı ve beklendi.. Satın alan olmayınca, sanki alevîliği sorulmuş gibi, Ke. Kı. tarafından  ikinci bir kılçık atıldı..

Bu arada Beyoğlu’nda bir otele  çöreklenen Macaristan kaçkını ABD fitne ekibi, saatler içerisinde; ve de Almanya üzerinden bot hesaplar kullanmak suretiyle, 100 milyonu aşkın sahte beğeni twiti sağladı. Ama tutturamadılar. Bekleseler kaşımaya vakit daralıyor. Kaşısalar ters tepecek. Kafalarda bir sürü istifham yarattılar. Dayın sussa bir türlü, susmasa bir türlü. Konuştukça maske iniyor.

Zatının gerçek yüzü iyice netleşti. Anlaşılan gevuristan yollarında sadece hamburger yememiş.