Ayyıldız Tim var oldukça, Türk'ün Siber Ordusu Şad Olur

Bilmelisiniz ki Barış Pınarı Harekatı'nın başlaması ile siber saldırı operasyonları da devreye girmiş bulundu. Bu sebepten ötürü, gönlümüzün ve Türk'ün siber ordusu da bu harekata internet savaşları olarak başladı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Amerika ve diğer dış ülkelerin "Türkiye ve Suriye'ye karşı oynanan haince oyunları bozduk." cümlesini dile getirdi.

Tabi şov dünyasının ünlü isimleri de Barış Pınarı Harekatına desteklerini verdiler. Bazıları konserlerini yapmadılar, bazıları ise konserden gelen gelirleri Mehmetciklere bağışladı. Sanatçılardan Demet Akalın ve Cem Yılmaz'da konserlerinden gelen gelirleri Mehmetcik Vakfına , Seda Sayan ise sahne gelirini TSK'ya bağışladı.

Bunun üzerime dizi oyuncuları da açıklamalar yaptı.

Gülse Birsel , 'Jet Sosyete' dizisi seyircilerine şu cümleleri söyledi;

Aklımızda şehitlerimiz, hayatını kaybeden bebeklerimiz varken, kalbimiz mücadele içindeki kardeşlerimizle, evlatlarımızla iken bugün sezonu açmayacağımıza karar verdik. Komedi iyi gelir ama galiba bu akşam ne siz ne de biz neşe ve eğlence gücü bulamayacağız. Affınıza sığınarak ilk bölümümüzün yayınını erteliyoruz. Daha güzel bir günde görüşmek üzere. (11.10.2019 da yazdı.)

Elbette dediğimiz gibi dünyanın her bir ucunda bulunan, yüreklerinde ayyıldızlı bayrağı taşıyan Türk kardeşlerimiz Ayyıldız Tim de Barış Pınarı Harekatı için Fransa devlet sitesini hacklediler. Fransa'nın birçok bölgesinde suyu kestiler. Tabi ki sadece yaptıkları siber operasyonlar bunlarla bitmiyor elbet. Daha önceden de vatan için yaptıkları birçok operasyonlar da mevcut. Örneğin; FETO ve terör örgütlerinin Türkiye'ye oynadıkları oyunlara karşı ele geçirilen belgeler vs. Ayyıldız Tim'den açıklama geldi.

"Acımasız değiliz. Her bölgenin suyunu kesmedik, Türkler'in bölgeleri hariç her evin suyunu kesiyoruz. Sırada elektrikleri de keselim mi diye"takipcilerinden öneri aldılar.

Hadi bizlerde arkanızdayız inşallah o da olur aslanlar diyor ve inanıyoruz.

Bir de şunu söylemek istiyorum. Ayyıldız Tim yaptığı operasyonlarda sosyal medya ve siber savaş olarak ülkemize büyük bir destek sağlıyor, bazı insanlar anlamasa da..

Bunu nasıl yapıyor derseniz anlatayım. Artık ülkeler sistemler üzerine çalışıyor. Örneğin; Fransa su sisteminin hacklenmesi gibi. Ayyıldız Tim gördüğünüz üzere ülkenin her bölgesinde bir tıkla suyunu kesebiliyor. Bu basit bir örnekti. Anlatmak istediğim psikolojik savaş. Ayyıldız Tim bir kanalda da bunu dile getirdi.

"Başka bir ülkenin sitesini hackleyip yani ele geçirip o siteye kendi bayrağınızı koyarsanız nolur? Ele geçirdiğiniz siteye giriş yapanların psikolojikmen morali bozulur. Çünkü kendi ülkelerinin devlet sitesinde vs. bir başka ülkenin bayrağı var. Bu da o ülkenin öfkelenmesine ve rezil olmasına, yenilgiyi kabul etmelerine yol açar. Demek ki sisteminiz o kadar da güçlü değilmiş.

'Hiçbir sistem güvenli değildir.'

Şunu iyi bilin artık, bilgisayar ve internet ile her şey yönetilebilir, bir savaşta oradadır.

Neyse kardeşlerimize ve milletimize helal olsun, Türk'ün gücü şad olsun inşallah.

İnternetin Aslanları AYYILDIZ TİM ve sözcüsü, Türk'ün Siber Ordusu kitabının yazarı Mehmet İshak Telli'ye de selam olsun.

Türk'ün gücünü göreceksiniz. Hem sanalda hem de karada, havada, istediğiniz yerde bizler doğarız.