Nevşehir merkeze bağlı Çat kasabasında bulunan Özel Büşra Bakım Merkezinde Cumhuriyet bayramı dolayısıyla anlamlı kutlama gerçekleştirildi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Bakım merkezinde ki hastalar Parka götürülerek burada gönüllerince eğlenirlerken, Ellerinde Türk Bayrağı ile Asker selamı ile selam verip ülkemiz için dua ettiler,Birlik ve Beraberliğimiz ömür boyu sürecek Gönlerden Bayrağımız minareden ezanımız eksik olmasın dediler.

 Kurban Bayramında Ailelerinden uzakta hatırlanmayı bekleyen Özel Büşra Bakım Merkezindeki misafirlere yüksek moral ve motivasyon sağlayarak onlara sıcak yuvalar kurarak aile ortamı sağlayan Büşra Bakım Merkezinde Kurban Bayramı süresince dört gün bakım merkezi bahçesinde mangallar yakıldı müzikli eğlencelerle canlı müzik eşliğinde arkılar söylenip halaylar çekildi.

Öte yandan Özel Büşra Bakım Merkezi Kurucusu ve İşletme Sahibi Temel Poyraz,FİB Haber Merkezimize Cumhuriyetin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı:

Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği göstererek giriştiği milli mücadelenin sonunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Bu nedenle gelecek nesillerin eğitimli, kabiliyetli, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi, özürlü ve yaşlısı ile refah bir toplum olma hedefi ile büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürüme azmi ve kararlılığı içindeyiz.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının üstün gayret ve fedakârlıklarla kurdukları Cumhuriyetimizin 89. yılını gurur ve heyecanla kutluyor, başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşı Kahramanı aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, saygılar sunuyorum.

 

Özel Büşra Bakım Merkezi

         Temel POYRAZ