AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday adayı olmak için görevinden istifa eden Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı’na başvuru yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Cengiz Ekici, daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili A. adayı Cengiz Ekici, resmi başvuru sonrasında yaptığı açıklamada şunları ifade etti; "Değerli hemşerilerim; hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.

Türkiye yüzyılında Nevşehir’imize, ülkemize hizmet etmek gayesi ile AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu bugün resmen yaptığımı sizler ile paylaşmak istiyorum.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir yol arkadaşı olarak, AK Parti Teşkilatının bir sevdalısı olarak ve en önemlisi partili partisiz herhangi bir fark ayırt etmeksizin Nevşehir’in bir evladı olarak bu kadim memlekete hizmet etmek için büyük heyecan duyuyorum.  

Bu süreçte desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Önemli olan resmin büyüğüdür ama özelimizde de önemli olan bizim bu büyük resme verdiğimiz pozitif katkıdır.

Bu süreçte ilimizin önemli bir turizm merkezi olması nedeniyle bölgemiz turizmcilerinin verdiği destek bana yapacağım hizmetleri sunmam ve hayata geçirmem için önemli bir avantaj da sağlıyor.

Değerli dostlarım, çok kıymetli Nevşehirliler benim adaylığım şahsım değil turizmcilerin, köylünün, kentlinin, memurun, işçinin, hayatın her alanında olan üreten esnafın, sanayicinin ve tüm Nevşehir’in adaylığıdır.

Türkiye Yüzyılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde partimiz ile birlikte memleketime sizlerin ve teşkilatlarımızın destekleri en iyi hizmetleri yapmak en büyük arzumdur.

Çıktığım bu yolda hepinizden destek bekliyorum. Bundan sonra gayret bizden Tevfik Allah’tan." dedi.

Cengiz Ekici Kimdir?