Erdoğan'ın, koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından Nevşehir'den geçmiş olsun mesajları paylaşıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, geçmiş olsun mesajında şunları kaydetti; "Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Sn. Cumhurbaşkanımız ve ailesine acil şifalar diliyoruz."

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, geçmiş olsun mesajında; Dua ediyor, Rabbimizden acil şifalar diliyoruz… Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin, acil şifalar versin inşallah."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz geçmiş olsun mesajında,"Sayın Cumhurbaşkanı ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sn Cumhurbaşkanım, Kahraman milletimizin ve mazlumların duası sizlerle… Çok geçmiş olsun. Rabbim, acil şifalar versin inşAllah. " dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, geçmiş olsun mesajında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Sayın Emine Erdoğan’a Rabbimden acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizlerle...
" ifadelerini kullandı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, geçmiş olsun mesajında şunları kaydetti; "Rabbim Şafi Sıfatıyla Şifalar ihsan etsin inşallah. Dualarımız sizinle Sayın Cumhurbaşkanım."

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "Sayın Cumhurbaşkanım, Rabbim,Şâfî ismi şerifi ile size şifa versin, Rabbim,her türlü hastalıktan ve kötülükten sizi korusun, Rabbim,merhamet,muhafaza ve şifa elini üzerinizden hiç çekmesin...Âmîn. Aziz Türk milletinin ve bilumum mazlumların duası sizinledir."

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım. Milletimizin ve tüm mazlumların duası sizinle. Rabbim size, kıymetli eşinize ve tüm hastalarımıza şifa versin." mesajını paylaştı.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Sayın Cumhurbaşkanı ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah'ın şifalar vermesini temenni ediyorum.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Sayın Cumhurbaşkanı ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah'ın şifalar vermesini temenni ediyorum.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "Sayın Cumhurbaşkanım çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Size ve kıymetli eşinize Rabbimden acil şifalar diliyorum." dedi.

Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendinin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır.Milletimizin ve tüm mazlumların duası sizinle. Rabbim size,kıymetli eşinize ve tüm hastalarımıza şifa versin inşAllah dualarımız sizinle. Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım..."

Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği İhsan Biçkin, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz."

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, "Covid-19 testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve eşi Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Hak'tan kendilerine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, geçmiş olsun paylaşımında, "Sn Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şifa dileklerimiz ve dualarımızla." ifadelerini kullandı.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, "Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım. Rabbim Acil şifalar versin." dedi.

 

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, "Çok geçmiş olsun sayın Cumhurbaşkanım Allahım acil şifalar nasip eylesin inşallah".
 

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş; "Sayın Cumhurbaşkanı’mız ve değerli eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabb’imden kendilerine acil şifalar diliyorum" dedi.