Nevşehir’de MHP ve Ülkü Ocakları’nda geçmişten günümüze yöneticilik görevi almış isimler iftarda buluştu.

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından Kristal Düğün Salonunda gerçekleşen iftar yemeği programı büyük ilgi gördü.

Nevşehir Ülkü Ocakları’nın düzenlemiş olduğu iftar programına, Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç, MHP yönetimi ve Belediye Başkan adayı Adnan Doğu, Ülkü Ocakları yöneticileri ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, “Birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu düzenlediğimiz her programda dile getiriyoruz. Bu yüzden bizleri kırmayıp, davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ülkücü hareket 60 yılı aşkın köklü bir geçmişi olan merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in kurmuş olduğu kutlu bir ocaktır. Bizler bugün bu davanın bayrak taşıyıcıları, bekçileriyiz. Ülkücü hareket hiçbir zaman yılmayacak yıkılmayacaktır. Bir arada olduğumuz sürece her türlü engeli önümüzden kaldıracağımıza şüphem yoktur” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ta; "Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen “Ocak Sofrasında Gönül Birliği İftar Programı”na katıldık. Yüce Allah, bizleri ocak sofralarında nice Ramazan’lara ulaştırsın inşallah." dedi.