Nevşehir'in sevilen saygın eşrafından Aydın İyilikbilen, 31 Mart yerel seçimlerinde 15 Temmuz Mahallesine Muhtar adayı olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

15 Temmuz  mahallesi muhtar adayı Aydın İyilikbilen'in işte azaları:

  1. Raşit Altuncuoğlu
  2. Ekrem Kemikkıran
  3. Yunus Doğu
  4. Durdu Mehmet Şahin
  5. Halit Kellahlı
  6. Turhan Akşit
  7. Kenan Sağlıyan
  8. Murat Özgün

"Aydın İYİKLBİLEN ile kazanan mahallemiz olacak"

15 Temmuz Mahallesi’ne hizmet getirmek için aday olduğunu belirten Muhtar adayı Aydın İyilikbilen açıklamasında, 15 Temmuz Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

Gelen büyük talep ve teveccüh sonrası yaşadığı mahallesine hizmet etmek için bu yola çıktığını ifade eden Aydın İyilikbilen, adaylığı konusunda yaptığı istişarelerinde "Hangi kapıyı çaldıysam, kiminle konuştuysam adaylığım için çok sevindiğini söylüyor. 'Aydın İyilikbilen, tuttuğunu koparır mahallemize de güzel hizmetler getirir' diyorlar" ifadelerini kullandı.

“Başarılı bir muhtar halkına, mahallesine faydalı olabilir”

Muhtar adayı Aydın İyilikbilen, “Mahallem için en güzel ve faydalı hizmetleri yapacağımı düşünüyorum. Bu sebeple muhtar adayı oldum. 15 Temmuz Mahallesi ve halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Şimdiden hem mahalleme hem de memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Bu işler nasip kısmet işi. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun. 15 Temmuz Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyor, herkese hayırlı Razamanlar diliyorum.” dedi.