DenizBank, enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı için toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik çalışmalara destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 5 Mart 2015 Perşembe günü Niğde Ticaret Odasında gerçekleşen konferansta enerji verimliliği ve enerji alışkanlıklarının değiştirilmesi konuları masaya yatırıldı.

Denizbank Orta Anadolu Bölge KOBİ Bankacılığı Satış Müdürü Cevdet Akcan, Turseff Enerji Mühendisi Emre Oğuzöncül, Turseff Banka İlişkileri Müdiresi Seyran Hatipoğlu ve Niğde Üniversitesi Nano Teknolojileri Uygulama ve Araştırma merkezi Doç. Dr. Fuat Karakaya’nın konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda çevresel olarak temiz bir birincil enerji kaynağı olan Güneş enerjisi ve yatırım finansmanı konuları hakkında KOBİ’lere bilgi  verildi.

Enerji verimliliğini artıracak projeler önemseniyor

 

DenizBank Orta Anadolu Bölge KOBİ Bankacılığı Satış Müdürü  Cevdet Akcan, törende yaptığı konuşmada, “DenizBank kurulduğundan bu yana çevresel bilincin de etkisiyle güneş enerjisi yatırımlarının finansmanına büyük ağırlık vermeye devam ediyor. Ülkemizin kalkınması için de büyük önem taşıyan enerji verimliliği ve bu verimliliği arttıracak her projeyi önemsiyoruz. Bankamız, enerji finansmanında Türkiye’deki en etkin kurumlardan biri olmaya devam edecek” dedi.