Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)'nde Öğrenci İşleri Daire Başkanı iken 16 Mart 2023 tarihinde emekliye ayrılan Özdemir CİNGİ, yaşadığı 15 Temmuz Mahallesine "Ulaşılabilir Muhtar, Erişilebilir Muhtarlık" sloganı ile Muhtar adayı olduğunu Haziran 2023 tarihinde duyurmuştu.

31 Mart seçimlerine artık saatler kala 15 Temmuz mahallesi Muhtar adayı Özdemir CİNGİ, önce projelerini sonra da aza adaylarını açıkladı.

"GÜVEN, TECRÜBE, DÜRÜSTLÜK"

Nevşehir il genelinde her kesim tarafından büyük sevgi ve alaka gören Muhtar adayı Özdemir CİNGİ,“Mahallem için en güzel ve faydalı hizmetleri yapacağım. Bu sebeple muhtar adayı oldum. 15 Temmuz Mahallesi ve halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Bu işler nasip kısmet işi. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun. 15 Temmuz Mahalle sakinlerimizin destek ve dualarını bekliyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

Neler Yapacağız?

15 Temmuz Mahallesi muhtar adayı Özdemir Cingi; "Mahallemizin bütün cadde ve sokaklarını karış karış gezdik ve sorunlarını da tek tek tespit ettik, kollarımızı sıvadık ve hizmete hazırız. Başta Allah'ın izni ve sizlerin de desteğini aldıktan sonra kendimize güvenimiz, vizyonumuz, tecrübemiz ve çalışma aşkımızla bütün eksiklikleri ve sorunları yerel yönetimler ile yapacağımız işbirliğiyle ilmik ilmik dokuyup, nakış nakış işleyerek birer birer çözeceğiz, mahallemiz hak ettiği hizmeti alacak ve hayal ettiğimiz güzelliğine kavuşacak olup;

1. "15 Temmuz Mahallesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği" kurulacak; a) Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere maddi ve manevi yardım yapılacak,
b) Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere burs verilecek,
c) Sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenecektir.

2. Muhtarlık hizmeti, haftanın her günü muhtarlık hizmet binasında verilecektir.

3. Muhtarlığa teslim edilen tebligatlarınız en geç iki gün içinde adresinize teslim edilecektir.

4.Mevcut park ve bahçeler daima denetimimiz ve gözetimimiz altında bulunacak ve eskiler yenilenecektir. Park ve bahçe olarak tahsis edilmiş ve atıl durumda olan sosyal alanların imara göre yapılması için çalışmalara başlanılacaktır.

5. Yollar ve kaldırımların bakımlı ve kullanımlı olması için her zaman takipçisi olacağız.

6. Mahallemizde çoğu sokaklarda sokak ismi tabelası bulunmamakta, bazılarında ise eski mahalle ismi yazılmakta olup, bunların hepsi güncellenerek yeniden yapılacaktır.

7. Elektrik ve su kesintilerinin de takipçisi olacak, sizleri hiçbir zaman mağdur etmemeye çalışacağız.

8. Bazı cadde ve sokaklarda bulunan ve görüntü kirliliği oluşturan elektrik direklerinin kaldırılması ve tellerin yeraltına alınması için ilgili kurumlarla
görüşüp gereğini yapacağız.

9. Sizlerden gelen görüş, istek ve talepler her zaman değerlendirilecektir.

"Ulaşılabilir Muhtar, Erişilebilir Muhtarlık."

  • HAYALİ OLMAYANIN, YARINI OLMAZ.
  • HAYALİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET. SÖZ VERDİK,
  • HİZMET BİZDEN TAKDİR SİZLERDEN...

Göstermiş olduğunuz teveccüh ve vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür eder, selam, saygı ve muhabbetlerimi sunarım." dedi.

AZALARIMIZI TANIYALIM

Murat DEĞERLİER : Emekli (Tekel İşletmeleri)

Emel DEMİR : Şehit Ablası (Şehit Polis Furkan DEMİR)

Önder HAMLECİ : Emekli (Nevşehir Belediyesi, Muhasebe Müdürü)

Müslüm KABAKTEPE : Esnaf (9 Kardeşler Mermer Sanayi)

Seher Şimşek: Güvenlik Görevlisi (Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitesi)

Ahmet AÇIKGÖZ: Esnaf (Patates Üreticisi)

Tahsin ÖZKAN: Emekli (Nevşehir Belediyesi, İmar Birim Şefi)

Sami (Mustafa) SESLİ: Esnaf (Ayakkabı Sektörü)


15 TEMMUZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

Özdemir CİNGİ

7/24 Ulaşabileceğiniz saat MUHTAR

İRTİBAT: 0 530 630 36 62

Adres: 15 Temmuz Mah. Alpaslan Türkeş Caddesi No: 16/8 NEVŞEHİR

ozdemircingi_15 Temmuz Mahallesi

Özdemir CİNGİ

1964 yılında Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde doğmuş, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitimini tamamlamış, 1986-1988 yılları arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulunda memur olarak göreve başlamıştır.

1988-2002 Erciyes Üniversitesi Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda memurluk görevi, 2002-2008 Erciyes Üniversitesi Nevşehir Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreterliği görevini yürütmüştür. 2008-2023 yıllarında ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin farklı birimlerinde daire başkanlığı ve Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

16 Mart 2023 tarihinde 38 yıllık devlet memurluğu görevinden emekliye ayrılmış olup, evli ve üç çocuk babasıdır.