Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu (MYO)'nda Loborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğrenci Kayıtları Başlıyor...

Derinkuyu'da MYO İlk Öğrencilerini Kabul Etmek İçin Hazır

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu’nun yeni eğitim – öğretim yılında ilk öğrencilerini alarak eğitim – öğretim hayatına başlayacağını söyledi.

Başkan Aksoy açıklamasında; "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu; bu yıl Laborant ve Veteriner Sağlık Programı bölümüne olmak üzere ilk kez öğrenci alımı yapılacak ve kontenjan 40 öğrenci olacaktır. Kayıt tarihleri 05-20 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacaktır. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Şahsım ve ilçem adına Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu’nu üniversitemize ve ilçemize kazandıran başta hayırseverimiz iş adamı Hamza Ertaş olmak üzere, vermiş oldukları destek ve onaylarından ötürü Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'a, YÖK üyelerine ve Değerli NEVÜ Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Semih Aktekin'e bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.