Nevşehir'de ilk olarak Vali İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret eden Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın daha sonra,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'i ziyaret etti.

Bir dizi programlara katılmak üzere Nevşehir’e gelen Memur-Sen Konfederasyonu ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Rektörlük ziyaretinin ardından Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ile birlikte Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i Makamında Ziyaret Etti.

Ziyarete Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Nevşehir şube başkanı Mustafa Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir' i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ilimiz Nevşehir'deki eğitim öğretim faaliyetleri ile Nevşehir'de hali hazırda devam eden ve yapılması planlanan eğitim çalışmaları hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ile görüş alışverişinde bulundu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Nevşehir şube başkanı Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Nevşehir şube başkanı Mustafa Çiftçi'de; "Memur-Sen Genel Başkanımız Sayın Ali YALÇIN sendikamızı ziyaret etti. Sayın başkanımı ile birlikte Sayın Valimiz İnci SEZER BECEL, Üniversite Rektörümüz Sayın Semih AKTEKİN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR i ziyaret ettik. İlimizin eğitimi hakkında istişarelerde bulunduk. Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen yönetimi kurulları ile değerlendirme toplantıları yaptık. Sayın başkanımıza ziyaretlerinden dolayı, devlet erkanımıza ilgilerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.