Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile Öbekli ailesi tarafından, Gazi İlköğretim Okulu yerine yapılacak olan 24 derslikli okul yapım protokolü imzalandı.

Protokol ile eski Gazi İlkokulu yerine 24 derslikli ilkokul yapılıp okul hayırsever tarafından tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecektir. Okula hayırseverin babasının ve annesinin ismi olan "Hacı Mustafa ve Türkan Öbekli İlkokulu" ismi verilecektir.

Valilik Makamında düzenlenen protokol imza törenine Vali İnci Sezer Becel, hayırsever iş insanı Mehmet Ali Öbekli ve ailesi, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir katıldı.

Vali Becel Protokol sonrası yaptığı açıklamasında ; "Hayırsever Öbekli ailesine teşekkür eder yapılacak olan yatırımın ilimize hayırlı olmasını dileriz." dedi.