Tüm Türkiye'de olduğu gibi Nevşehir'de de okulların açılmasına kısa bir süre kala aileler öğrenci üniformaları için Nevşehir'de okul alışverişlerine başladı. Nevşehir'de aileler aradıkları tüm okul üniformalarını Demirtaşlar Giyim'de bulabiliyor. 
 

Tüm okul kıyafetleri burada!

Giyim Sektöründe Nevşehir'in En Önde Gelen Mağazalarından Demirtaşlar Giyim, tinyurl.com/b3t2info, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce öğrencinin okul kıyafetlerini mağazasında satmaya devam ediyor.

Demirtaşlar Giyim'de İlkokul, Ortaokul ve Lise olmak üzere Nevşehir Merkezdeki Tüm Okul Formaları mevcuttur. Bu sene eğitim-öğretim yılı içinde yer alacak, hangi öğrencinin, hangi okulda hangi üniformayı giyeceği Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenmişken aradığınız tüm okul üniformalarını Demirtaşlar Giyim'de bulabilirsiniz.

OKUL KIYAFETLERİ REYONLARDA YERİNİ ALDI 

Demirtaşlar Giyim'den yapılan açıklamada; "Nevşehir merkezde ve ilçelerindeki tüm okulların öğrenci formalarını hem kaliteli hem de uygun fiyatta sattıklarını belirterek, 2022-2023 eğitim öğretim yılında da hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.

Ayrıca, her yaşta ve her gruba ait tüm okul kıyafetlerinin mağazalarında bulunduğunu ifade ederek, “Şu an satışlarımız tüm hızıyla sürüyor. Dönem içinde de aynı şekilde okul kıyafetleri satmaya devam ediyoruz. Eksiksiz olarak bütün okulları karşılıyoruz. Kimseyi kıyafetsiz bırakmıyoruz.” dedi.

En Kalitelisini En Uygun Fiyata Bulabiceğiniz Adres; "Demirtaşlar Giyim"

Adres: Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi No:20 NEVŞEHİR

Telefon: (0384) 213 42 12