Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi ve yönetimi ilk olarak TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ü Gazi Meclis’de ziyaret etti.

Gündeme ve ilin eğitim durumuna ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretlerde, yeni döneme dair görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanımız, Memur-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Çiftci’yi ve değerli yönetimini Gazi TBMM’mizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi; "Nevşehir AK Parti Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'ü makamında ziyaret ettik. İlimiz eğitimi hakkında istişarede bulunduk. İlgi ve alakası için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaret sonrasında hediyelerini takdim ederek kendisine teşekkürlerini ilettiler.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Heyeti daha sonra Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Çiftçi, ziyarette Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi’nin faaliyetleri ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Yalçın'da Üye sayısını 2 bin 320'ye çıkararak yeniden Nevşehir ili genelinde yetkiyi kazanan Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesini tebrik ederek kutladı.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi; "Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın'ı ziyaret ettik. İlimizde yürüttüğümüz sendikal faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. 2022 yılı içerisinde üye sayısını artırarak yetkili sendika olma süreci hakkında istişarelerde bulunduk. İlgi ve alakası için Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Tarım Bakan Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider'e de ziyarette bulunarak, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi; "Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olarak atanan Sayın Ebubekir GİZLİGİDER'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlgi ve alakası için kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah." dedi.

Başkan Çiftçi; "Nevşehir Ak Parti Milletvekilimiz Yücel Menekşe'yi makamında ziyaret ettik. İlimiz eğitimi hakkında istişarede bulunduk. İlgi ve alakası için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.


Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir