Hacı Asım Atabilen İlkokulu öğrencileri English With Games(Oyunlarla İngilizce) adlı eTwinning projesi kapsamında  uzaktan eğitim döneminde oyunlarla ve etkinliklerle  İngilizce öğreniyorlar. English With Games projesiyle web2.0 araçlarıyla dil gelişiminin desteklendiği, öğrencilerin kendi oyunlarını sanal ortamda kendilerinin tasarladığı projede 2 ülke, 10 okul, 67 öğrenci yer alıyor.  Proje sayesinde öğrencilerin hem yaratıcılıkları gelişiyor hem de İngilizce öğretimi keyifli ve kalıcı hale geliyor.
 

Dil öğreniminin küçük yaşlarda eğlenceli hale geldiği proje kapsamında oyunlarla ve etkinliklerle İngilizce öğrenimi sağlanıyor.                 

Proje kapsamında her türlü desteği sağlayan Okul Müdürümüz Şahin Ülgen velilerimize ve projenin asıl mimarı olan öğrencilerimize teşekkür ettiğini belirterek okul yönetimi olarak ulusal  ve uluslararası  projelere destek verdiklerini, öğrencilerin etkinliklerle ders aktivitelerine katıldıklarında bilgilerinin daha kalıcı olduğunu ifade etti.                                    

Proje yürütücüsü Serap Özdemir, 7 aydır devam eden projelerinin bittiğini ve kalite etiketi almak için başvuru yapıldığını belirterek küçük yaşlarda dil öğrenimi çok önemli, eğer ilkokul seviyesindeki öğrencilerimize yabancı dil öğretimini oyunlarla ve  etkinliklerle eğlenceli hale getirebilirsek kalıcı öğrenmeler sağlanabilir ve öğrenim hayatları boyunca öğrencilerde yabancı dil korkusu oluşmaz dedi.