Nevşehir'de Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi Asyanur Namlı, Liseye Geçiş Sistemi Sınavında 90 sorunun hepsini doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.

Tebrikler Asyanur...

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yayınladığı kutlama mesajında; "LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan ve Türkiye 1’incilerinden olan Özel Altınyıldız Ortaokulu öğrencimiz Asyanur Namlı’yı, fedakar ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz."

Altınyıldız'da 2022 LGS Türkiye 1.liği...

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi ASYANUR NAMLI resmi sonuçlara göre sınavda tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye 1.liği elde etmiştir.

5 Haziran 2022 Pazar günü yapılan Liselere Geçiş Sistemi sınavında Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi ASYANUR NAMLI, resmi sonuçlara göre tüm soruları doğru yaparak Türkiye 1.liği elde etmiştir. Kurum Müdürümüz Sayın MEHMET ERAVCI yaptığı açıklamada:

“1 yanlış ile ENES UTKU, MELİH BİÇKES, 2 yanlış ile DORUK AYTUNÇ PEHLİVAN, 3 yanlış ile SEMİH UĞUR, EMİN ELMACI, DOĞAN AKBAŞ, 4 yanlış ile ARZUM BERİL GÖNCÜ, FURKAN YERLİKAYA, BERAT ARIK, 5 yanlış ile ÖMER ÇETİN şeklinde devam ederken

28 ÖĞRENCİ YÜZDE 1’lik

33 ÖĞRENCİ YÜZDE 2’lik

38 ÖĞRENCİ YÜZDE 3’lük

45 ÖĞRENCİ YÜZDE 4’lük

50 ÖĞRENCİ YÜZDE 5’lik

dilimde yer alarak, başta Altınyıldız Liseleri olmak üzere Türkiye’nin en güzide okullarına girmeye hak kazanmışlardır.

Sınavın ismi değişse de, başarının ismi yine Altınyıldız İlköğretim Kurumu olmuştur. Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 62 Türkiye 1.liği elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur. Elde ettiği sınav puan ortalamaları ile akademik olarak, sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkânları, sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir.

Mezun ettiği 1100 Öğrencisini Fen Lisesine, 680 Öğrencisini Anadolu Lisesine yerleştirmiş olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2022 LGS yerleştirmelerinden sonra da yine öğrencilerini Türkiye’nin en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecektir. Öğrencilerimizi 2022 LGS sınavlarına hazırlayan fedakâr öğretmenlerimize, bizlere desteklerini esirgemeyen saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.’ ifadelerine yer verdi.

Öğrencilerimizi 2022 LGS sınavlarına hazırlayan fedakâr öğretmenlerimize, bizlere desteklerini esirgemeyen saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyor, öğrencimizi kutluyor, bundan sonraki öğretim hayatında başarılar diliyoruz.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, Altınyıldız Koleji Ailesini tebrik ediyoruz...

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, başta öğrencilerimizi 2022 LGS sınavlarına hazırlayan fedakâr öğretmenlerimizi, okul İdarecilerini, gururumuz Asyanur Namlı’yi ve tüm Altınyıldız Koleji Ailesini tebrik ediyoruz...