Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sınav Koordinatörlüğü tarafından “2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı” gerçekleştirildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Nevşehir Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı’nın alınan tedbirler kapsamında 02 Temmuz 2022 Cumartesi ve 03 Temmuz 2022 Pazar günü 3 oturumda sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.

Sınav hazırlıklarını ve uygulama sürecini yerinde takip eden Prof. Dr. Aktekin, “Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sınav Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı,  yapılan hazırlıklar ve alınan tedbirlerle üniversitemiz ana yerleşkesinde bulunan toplam 3 bina ve Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza Evi’nde yapıldı. 90 görevli personel eşliğinde toplam 522 öğrencinin girdiği sınavımızı sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Sınavda görev alan akademik ve idari personelimize, bina ve sınav güvenliğinden sorumlu Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeline ve Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi personeline görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerinden dolayı teşekkür ederken, sınavın tüm öğrenciler için de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.