Eğitim Camiasında uzun yıllar öğretmen olarak hizmet veren Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’e 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Belediye personelleri, sürpriz kutlama yaparak Başkan’a duygu dolu anlar yaşattılar.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş; "Bu güzel günde bana özel hissettiren ve Öğretmenler Günümü kutlayan personelimize teşekkür eder, ben de tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım." dedi.

Personelleri tarafından düzenlenen sürpriz kutlama karşısında duygu dolu anlar yaşayan Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “Bu anlamlı günde beni duygulandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. En kutsal mesleklerden en önemlisi Öğretmenlik, aslında hayat boyu öğrenmedir. Öğreten ve öğrenen insanların en hayırlısıdır. Öğretmenlikten emekli olunmaz, öğretmenlikten de çıkılmaz. Öğretmenler toplumda kutsal görevlerine hep devam ederler. Sadece kara tahtada tebeşirle anlatmazlar, onların yaptıkları tüm hayatlara örnektir. Öğretmenlik mesleği çocukları ve işini sevmeden yapılamaz. Manevi değerlerin, kelimelerle, cümlelerle izahı yoktur. Bugün 24 Kasım Öğretmenler gününde böyle sürprizle karşılanmak, tarifi olmayan bir şey. Bana bu mutluluğu yaşattığınız için, öğretmenliğimi bana unutturmadığınız, bu onurlu Öğretmenlik mesleğini yapmış olmanın kıvancıyla nazik davranışınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.