Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları (NESİAD) tarafından düzenlenen '30.yıl Gala gecesi ve ödül töreni Nevşehir Crowne Plaza Cappadocia Otel’de gerçekleşti.

Nevşehir Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) 30.yıldönümü gala gecesi ve vergi rekortmenleri ödül töreni düzenlendi.

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları (NESİAD) tarafından düzenlenen '30.yıl Gala gecesi ve ödül törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı B.Murat Yakın, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, İl kurum müdürleri ,Oda Başkanları ve STK başkanları, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilciliği Başkan Yardımcısı Mustafa Tanrıkulu ile Nevşehir İş Dünyasından çok sayıda İş İnsanı katıldı.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, proğramın açış konuşmasında şunlara yer verdi;

"NESİAD olarak kurulduğumuz günden bugüne, birlikteliğimizi şehrin ekonomisine yön veren iş insanları oluşturmaktadır. Amacımız üyeler arasındaki işbirliğini arttırarak şehrimizde üretilen katma değerin yine şehrimizdeki iş insanları tarafından kullanılmasını sağlamak ve düzenlediğimiz konferanslarla ülkemiz ve dünyadaki ekonomik düzen hakkında farkındalık yaratmaktır. Bu bağlamda derneğimize gösterilen ilgi bizi mutlu edecek seviyededir. Gala gecemize katılım göstererek bunu bize hissettiren ve Ekonomik olarak dar bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde, gücümüzü arttırarak yılmadan, yorulmadan yolumuza durmadan devam edeceğiz. Ben bu vesile ile 30.yıl Gala gecemizde bizleri yalnız bırakmayan tüm saygı değerli protokolümüze ve kıymetli konuklarımıza NESİAD ailesi olarak teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

Nevşehir'in ekonomik fotoğrafını tablo halinde sunan Başkan Ertaş, daha sonra NESİAD Yönetim Kurulunu sahneye çağırarak aile fotoğrafı verdi. Daha sonra söz alan NESİAD Başkanlarından Onursal Üye İlhan Kahraman'da, 30. Yıl önce kurduğumuz ve Nevşehir iş dünyasının çatısını oluşturan derneğimizde bugün genç girişimci ve iş insanlarını görmenin büyük mutluluğunu yaşıyorum. Bu bir gönül işi, dünden bugüne Derneğimize emeği geçen arkadaşlarımızla birlikte bu güzel proğramı organize eden NESAD Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa Ertaş nezdinde tüm NESİAD ailesine teşekkür ederim. Aldığı bayrağı en güzel şekilde daha ileriye taşıyan NESİAD Başkanımız Mustafa Ertaş'a hizmetleri, başarılı çalışmaları ve günün anısına bu plaketi kendisine takdim ediyorum." dedi.

Geceye katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneğimizin düzenlediği gala programındayız. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ‘Türkiye Ekonomi Modeli’ ile Nevşehir'imizin ve ülkemizin ekonomik gelişimine, istihdamına ve büyümesine hep birlikte katkı sağlamaya devam edeceğiz. Emeğini, öz sermayesini, memleket sevdasını birleştirerek; gayretle çalışan iş insanlarımıza, emektarlarımıza da teşekkür ediyorum. " dedi.

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan'da; "Nevşehir Crowne Plaza Otel’de İl Yöneticimiz Sayın Yaşar Aydoğan ile birlikte (NESİAD) Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları tarafından düzenlenen 30.Yıl Gala Yemeği Ekonomi Sohbeti ve Ödül Töreni programına katıldık. NESİAD Başkanı Sayın Mustafa Ertaş ve yönetimine, katkı ve katılım sağlayan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürler ediyorum." dedi.

Nevşehir'de Yılın Son Ödülleri NESİAD'dan...

Yoğun ilgi gören gece de 2019 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucu, Nevşehir il genelinde en fazla vergi beyan eden ilk 100 mükellef arasında yer almayı başarmış NESİAD üyesi başarılı kurum ve iş insanlarına ödülleri takdim edildi.

Gece, 30. Yıla özel çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.