ERMETAL AŞ. Yönetim kurulu başkanı Nevşehirli hemşehrimiz ve NEVBİAD yönetim kurulu üyesi Yaşar Eroğlu'nun yeni fabrikası Chromer Metal Ticaret Aş. faaliyetine başladı. 
Ermetal'den Çelik sektörüne dev yatırım ...

Bir Yaşar Eroğlu kuruluşu olan Chromer Metal Ticaret A.Ş Çelik Servis Merkezi faaliyetine geçti. Gebze'de kurulan paslanmaz çelik tesisi, sektörde dışa bağımlılığı büyük ölçüde azaltacak.

Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu,FİB Haber.Com'a yaptığı açıklamasında; “Yeni tesisimizle Dünya standartlarında Çelik Servis Merkezi hizmetlerinin Türkiye’deki önemli uygulayıcılarındanız. Sunduğumuz çelik servis merkezi hizmetleri üretim tesisinde çelik üreticisi ve nihai ürün arasında önemli bir bağlantı ve aşama oluşturuyor. Son derece geniş bir ürün gamına sahibiz. Soğuk haddelenmiş sac, kaplamalı sac (Sıcak Daldırma Galvanizli, Galvanil, Galfan, Aluzinc, Alusi), boyalı sac, sıcak haddelenmiş ve asitlenmiş sacı dilme ve boy kesme işlemlerinden sonra nihai kullanım ebatlarında müşterilerimize sunuyoruz.

Hizmet vermekte olduğumuz sektörler arasında otomotiv yan sanayi, beyaz eşya ana ve yan sanayi, ısıtma - soğutma ve havalandırma, elektrik, aydınlatma, elektronik, yapı -inşaat, asansör, makine ve yedek parça, radyatör, kilit, silo, mobilya ve aksesuar üreticileri, kablo ve taşıma sistemleri, boru profil, çelik servis merkezlerini sayabiliriz. Ve ERMETAL AŞ. bünyesinde Gebze'deki tesisilerimizde yeni faaliyete geçen Chromer Metal Ticaret A.Ş Çelik Servis Merkezi ile Dünya pazarlarında ihtiyaç duyulan, rekabetçi ürünleri müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz. Tesisimizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Eloğlu Değil, Eroğlu...

1974 yılında Yaşar Eroğlu tarafından kurulan Ermetal, faaliyetlerine metal geri dönüşümü ile başlamış ve 40 yılı aşan hammadde tedariki serüveninde Türkiye’nin ve dünyanın bir çok sanayi devi ile ortak projeler yürütmüş, çözüm odaklı çalışma felsefesi ile sektörde büyük saygı kazanmıştır.

2010 yılında paslanmaz çelik ithalatına başlayan Ermetal, 2021 yılı sonunda Gebze’deki Paslanmaz Çelik Servis Merkezi yapılanmasını tamamlamış ve Eroğlu Grup’un en genç üyesi olan Chromer Metal Ticaret A.Ş adıyla 40 yıllık tecrübeyi tutkulu bir enerjiye çevirerek müşterilerine çözüm odaklı hizmetler sunmaya devam ediyor.

"Yaşar Eroğlu, Nevşehirlilerin Gururu olmaya devam ediyor !!!"

Yıllık 30.000 ton üretim kapasitesi, 5000 m2 kapalı alan ve 40 Yılı aşan üretim tecrübesi ile Gebze'de kurulan paslanmaz çelik üreten Chromer Metal Ticaret A.Ş fabrikası ülkemize hayırlı olsun.

Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, "Yaşar Eroğlu abimizin yeni fabrikası faaliyete başladı. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.