Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız,  Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlıklarında gerçekleştirilen "TOBB Sektör Meclisleri İstişare Toplantısı"na katıldı. 

TOBB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen   TOBB Türkiye Sektör Meclisleri İstişare toplantısında,  gündeme dair bilgilendirmelerde  ve sektörde öne çıkan sorunları çözülmesi için istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, TOBB Türkiye Sektör Meclisleri İstişare toplantısının oldukça verimli geçtiğini ifade ederek "Ülke ekonomisine katkı vermek adına mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayan, her fırsatta desteklerini gösteren ve bu güzel istişare ortamını sağlayan kıymetli TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve katılımları için Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'a Türk özel sektörü adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Muş ve Hisarcıklıoğlu’nun konuşmasının ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti.