Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş. ve Nevşehir TSO Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Kazan Zirvesi 2021 kapsamında Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile bir araya gelerek  Cumhurbaşkanı Minnihanov ile görüştü.

Hisarcıklıoğlu görüşmeye dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanına Türk iş dünyasına gösterdiği ilgiden ve verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız daha sonra Kazan Zirvesi 2021 kapsamında açılan Helal Expo’da Türk şirketlerinin standlarını ziyaret ettiler.

Parmaksız yaptığı açıklamada; "Ülkemiz ekonomisine canlılık kazandırmak ve yeni pazarlar sağlamak amacıyla TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu ile birlikte yurt içi ve yurt dışı ziyaret girişim ve faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda bugünde dost ülke Tataristan'dayız. Kazan Zirvesi 2021 kapsamında açılan Helal Expo’da Türk Şirketlerimizin küresel başarılarıyla gurur duyuyoruz." ifadesine yer verdi.