Belediyelerin ve İl Özel İdareleri’nin finansman ihtiyacını karşılayan, Türkiye’nin yapıcı gücü İller Bankası A.Ş.’nin Olağan Genel Kurul toplantısı Ankara’da yapıldı.

İller Bankası Macunköy Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Nevşehir’i temsilen Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu ile İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Naci Feralan katıldı.

2024 Yılı Olağan Genel Kurulu’na Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Karahan, Genel Müdür Recep Türk, bölge müdürleri, daire başkanları, il genel meclis başkanları ve belediye başkanları katıldı.

İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk' ün açılış konuşmasıyla başlayan olağan genel kurulda, gündemde bulunan 12 madde, genel kurul delegeleri tarafından müzakere edildikten sonra Faaliyet Raporu oybirliği ile onaylandı.

İller Bankasının yerel yönetimlere her alanda destek olduğunu vurgulayan Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Naci Feralan, "İLBANK Kuruluşunun 91. yıl dönümünde 2023 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik. Nevşehirimizi temsilen,Acıgöl Belediye Başkanımız Mehmet Eroğlu ile katılım sağladık. Genel Kurulumuzun; Ülkemiz ve yerel yönetimlerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

Genel kurula katılan Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu'da; "İl Bank Genel Kuruluna Nevşehir İl Genel Meclis Başkanımız Serkan Naci Feralan İle Katılım Sağladık. Hayırlı Uğurlu Olsun" dedi.

Editör: İbrahim UYSAL