Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar'ın ev sahipliğinde KKTC'de düzenlenecek olan Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop'un da katılacağı 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz'de Devlet erkanı ile birlikte yer alacak.

İki gün sürecek proğrama katılmak üzere KKTC'ye hareket eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Mazlumların umudu, masumların gür sesi, kahraman milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; müjdelerini paylaşacağı, Doğu Akdeniz’in göz bebeği, Yavru Vatanımız Kıbrıs’a devlet erkânımızla birlikte gidiyoruz." dedi.

Açıkgöz, KKTC'de Tarihi Anlara Şahitlik Ediyor...

Milletvekili Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü törenlerine katılmak için devlet erkânımızla #KKTC’deyiz… “#Türkiye ve Türk halkının her bir ferdi, dün olduğu gibi bugün de yarın da #Kıbrıs Türkü’nün yanında olmaya devam edecektir.”

 


#KKTC #Arefe #Türkiye  #Lefkoşa