AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletip, tebrik ettiler.

PARMAKSIZ: “İSTİŞARE KÜLTÜRÜMÜZÜ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Parmaksız, “Sayın vekilimize ve belediye başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de tüm siyasi partilere eşit mesafede istişare kültürümüzü devam ettireceğiz. Siyasilerimizle istişare ederek üyelerimizin sektör sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

SAVRAN: “BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Nevşehir'de esnafıyla, yatırımcılarıyla, iş insalarıyla hep birlikte hareket etmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Savran, “Yaklaşık iki hafta önce yapılan seçim ile yeniden başkan seçilen M. Arif Parmaksız'a hayırlı olsun demek için buradayız. Hedefimiz Nevşehir. Şehrimizin daha iyi noktalara gelmesi için birlikte çalışacağımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

AÇIKGÖZ: “GAYRETLİ ÇALIŞMALARINIZI GÖRDÜK”

Nevşehir TSO’nun şehrin en büyük STK’sı olduğunu kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilimiz sanayisinin gelişmesi, konusunda çok büyük emek ve gayretleri oldu. Biz ticaret ve sanayi odasını her zaman önemsiyoruz. Çünkü ülkemizin ekonomisinin büyümesi ile birlikte ilimizdeki sanayicinin ve ekonominin büyümesi de bir o kadar önemli. Ticaret odamız burada önemli bir rol üstleniyor. Geçtiğimiz dönemlerde de gayretli çalışmalarınızı gördük. Yeni dönemde de başarılar diliyorum. Bizlere de ne düşerse Nevşehir’imizin sanayisi ve ekonomisi için yapmaya hazırız, birlikte çalışacağız” dedi.