AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında, Milletvekilleri, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve tüm kadro aileleri ile birlikte Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün ev sahipliğinde Damsa Barajı Piknik ve Mesire Alanında bir araya geldi.

“Biz, Büyük Bir Aileyiz…”

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Parti Nevşehir ailesi olarak, Ürgüp Belediyemizin ev sahipliğinde Damsa Barajı mesire alanında AK Davamızın emektarları kardeşlerimizle ve fedakar aileleriyle bir araya gelerek, piknik programlarına eşlik ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Teşkilat çalışmalarına kısa bir mola ...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'da; "AK Parti Nevşehir ailesi olarak, Ürgüp Belediyemizin ev sahipliğinde Damsa Barajı mesire alanında teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek, yoğun teşkilat çalışmalarımıza kısa bir mola vererek, piknik programında bir araya geldik.

Ak Parti'den Dayanışma pikniği  

AK Parti'ye Damsa barajın'da ev sahipliği yapan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Haftasonunu stresten uzak ve en güzel şekilde değerlendirebileceğiniz Damsa Barajı Piknik ve Mesire Alanımızda Ak Parti Nevşehir İl teşkilatlarımızı, kıymetli aileleri ile birlikte ağırladık." dedi.