Nevşehir’deki yerel işletmeler her alanda biz de varız demeye devam ediyorlar. Nevşehir ve Bölgenin En Büyük Alışveriş merkezi olan "Akduman AVM" 2.şubesini Ürgüp'te açtı.

Kapadokyanın başkenti Ürgüp ilçesinin uzun yıllardır bir eksiklik olarak gördüğü aradığınız herşeyi bulabileceğiniz Akduman Alışveriş merkezi 2. Şubesi bugün düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.
Akduman AVM Açılışına
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık, Turizmci Ömer Nair, Nurlular Gıda , Akgüller Gıda, İnceler Gıda Yönetim Kurulu Üyeleri, İşletme sahipleri Bekir Duman, değerli babası Hasan Duman ve çok sayıda Ürgüplü vatandaş katıldı.

Nevşehir'in en büyük AVM'si bugün Ürgüp'te açıldı.

Akduman Alışveriş Merkezi açılışı, Ahmet Acer hoca tarafından okunan dualar eşliğinde gerçekleştirildi...

İşletme Sahibi Bekir Duman, açılış sonrasında yaptığı açıklamasında "Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. 

Ürgüp protokolü Akduman AVM’nin açılış kurdelesini Hep Birlikte kestiler. Açılışa katılan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Akduman AVM sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileterek," İlçemizin değerli esnaflarından Akduman AVM'nin yeni şubesinin açılışını halkımızla birlikte dualarla gerçekleştirdik. Yerel esnafımızın her zaman yanındayız. Ürgüplü esnaflarımızı her alanda açtığı yerel işletmeleri beğeniyoruz. Yerel esnaflar kazandıkça Ürgüp ilçemizde kazanacaktır. Bizler bu inanç içindeyiz” şeklinde konuştu.

Çiçek bahçesine döndü...

Akduman AVM açılışı nedeniyle gönderilen çiçek ve çelenklerle Alışveri merkezi adetat çiçek bahçesine döndü.

İçerisinde züccaciye, kuruyemiş, şarküteri kasap, unlu mamüller ve manavın yanı sıra market, temizlik, kozmetik ile bu markette yok yok.... 

Bizde www.fibhaber.com olarak % 100 Nevşehir Markası olan Akduman AVM'nin Ürgüp ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

Nevşehir ve Bölgenin En Büyük Alışveriş merkezi "Akduman AVM" bir Bekir ve Hasan DUMAN kuruluşudur...

Akduman AVM

Tarih: 21.06.2019 Cuma
Saat:14:00
Yer: Cumhuriyet Mahallesi. 2. Cad. No: 87 ÜRGÜP

"Her keseye uygun şok fiyatlarımızla Ürgüp halkımızın hizmetindeyiz..."