Avanos Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin 0-10 yaş arası çocuklarına süt desteği sağlamayı hedefleyen “Süt Kardeşim” projesi Belediye Başkanı Alper Celal İbaş tarafından başlatıldı.

Proje kapsamında çocukların temel besin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Avanos ilçesinde yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına “Süt Kardeşim Projesi” ile ücretsiz süt desteği sağlanacak. 

Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş yaptığı açıklamada; "“Süt Kardeşim ”projesi kapsamında Bahçelievler Mahallesi ile Karaseki Mahallesinde ikamet eden süt kardeşlerimizi ve ailelerini ziyaret edip sütlerini teslim ettik." dedi.

Avanos Belediyesinden “Süt Kardeşim ”projesi start aldı...

Başkan Celal Alper İbaş, “Tüm dünya ve ülkemiz salgın nedeniyle oldukça zor bir dönemden geçerken ilçemizde de maddi yardıma ihtiyaç duyan ailelerin sayısı maalesef her geçen gün artmakta. Biz de hem sosyal sorumluluk bilinci hem de sosyal belediyecilik ilkesiyle yola çıkarak ilçemizde yaşayan ve süte ihtiyaç duyan kardeşlerimize ve çocuklarımıza “Süt Kardeşim Projesi” ile destek olacağız. Projemizden İlçemizde ikamet eden ve durumunu evraklarla beyan eden tüm ailelerimiz faydalanabilecek. 0-10 Yaş arası çocuğu olan ailelerimize haftalık 3lt’lik süt yardımı, belediye ekiplerimiz tarafından adreslerine teslim şeklinde gerçekleştirilecek. Böylesi zor dönemlerde halkımızın yanında olmak makamımızın gereği, boynumuzun borcudur.” dedi.