Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Milletvekilleri, Nevşehir Belediye Başkanı Mehemt Savran, il protokol üyeleri ile birlikte Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar beldesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Müftü Süleyman Aktaş Kur’an İlimleri Merkezi ile Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur’an Kursunu ziyaret ederek, eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve ilçe protokolününde eşlik ettiği ziyarette hafızlık eğitimi alan gençlerle bir süre sohbet eden Bakan Kirişci, kursiyer öğrencilere hafızlık eğitimlerinde başarılar diledi.

Açıkgöz; ‘Asım’ın Nesli’ genç kardeşlerimizi ziyaret ettik...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Karapınar Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur’an Kursunu Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Prof. Dr. Vahit Kirişci ve hazirunumuzla birlikte ziyaret ederek, ‘Asım’ın Nesli’ genç kardeşlerimizle hasbihal ettik. Yüce Rabb’im Kuran-ı Kerim hadimlerinin sayısını artırsın. Nevşehir’deki verimli ziyaretleri, destekleri ve ilgileri için Sn. Bakanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, "Nevşehir’de Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur’an Kursunu ziyaret ederek, genç kardeşlerimizle hasbihal ettik. Yüce Rabb’im Kuran-ı Kerim hadimlerinin sayısını artırsın" dedi.