Müjdesini "İlçemize Kurban Bayramı Hediyesi Gibi Büyük Yatırım Müjdesi" sözleriyle duyuran Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamada; "Çok kıymetli hemşerilerim ilçemizin doğalgaz’a kavuşması için Derinkuyu Belediyesi olarak yaptığımız görüşmelerin nihayet sonucuna vardık ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimat ile ilçemiz 2023 yılında doğalgaz’a kavuşuyor.

İl Başkanımız Sn.Ali Kemikkıran Milletvekillerimiz Sn.Mustafa Açıkgöz ve Sn.Yücel Menekşe’yle BOTAŞ Genel Müdürlüğü ile yaptığımız yatırım planı görüşmeleri neticesinde sevindiren haberi Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın BOTAŞ’a verdiği yatırım talimatı ile aldık.

İlçemize büyük yatırımlar yapacağımız ve Derinkuyu’muzun hizmetkârı olacağız sözü ile geldiğimiz Belediye Başkanlık görevinde bize inananları Allah’ın izniyle sevindirmeye devam edeceğiz.

Algı yaratarak, doğalgaz hizmetinin gelmeyeceğine, büyük yatırım maliyetinin olduğunun, şu ve bu gibi sebepler ile bu hizmetin yapılamayacağını iddia edenlerin aksine en güzel hizmetleri ilçemize getirmeye devam edeceğiz." dedi.

Derinkuyu'ya yatırımlar peş peşe geliyor...

✅TOKİ
✅SANAYİ SİTESİ 
✅KAMYON GARAJI
✅ALT YAPI VE SU ŞEBEKESİ
✅TAZİYE EVİ 
✅BELEDİYEYE KAZANDIRILAN HİBELİ BİRÇOK İŞ MAKİNALARI
✅Şimdide İlçemize Bayram Hediyesi DOĞALGAZ 
2019 da Halkımıza Verdiğimiz vaddettiğimiz bütün sözler bir bir yerine getiriyoruz işallah."