Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca, beraberinde Korucu Makina Elektrik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Korucu ve Hakan Korucu, Av. Pınar Dönmez ve Oğuzhan Tüfekçi ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç’u makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Genç Nevşehirliler Derneği heyetini makamında kabul ederek bir süre görüşen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a Başkan Ziya Ağca, Dernek faaliyetleri ve üyeleri hakkında bilgiler verdi. 

Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum teşkilatları ile el birliği içerisinde halkın hizmetinde olduklarını ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Savran, özellikle gurbetteki hemşehrilerimizle el ele vererek bir ve beraber olmamız için elimizden gelen gayreti azami şekilde göstereceğiz. İnşallah hep birlikte Nevşehir'imize hizmet edeceğiz. Bu vesile ile Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve heyetine ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Görüşme sonrasında Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç’u da ziyaret eden Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve bereberindeki heyet yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Nevşehir Belediye Başkan Vekili Eczacı Ahmet Ağır'ın da eşlik ettiği ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.