Nevşehir Özel İl Genel Sekreteri Kamil Duru, ekiplerimiz tarafından köylerimizde devam eden saha çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Sekreter,  İdaremiz bünyesinde, köylerimizde devam eden çalışmaları yakından takip ederek, ekiplerimizden bilgiler aldı.

Yol ve Ulaşım ile Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm birimlerimizce hali hazırda devam eden çalışmaları yakından takip eden Genel Sekreterimiz ilk olarak, Merkez İlçeye bağlı Basansarnıç köyümüzü ziyaret ederek, burada devam eden Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesi kapsamındaki alan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Daha sonra Hacıbektaş İlçesine bağlı Anapınar ve Topayın köylerimizde devam eden menfez çalışmaları hakkında bilgiler alan Genel Sekreterimiz, yine burada Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizce Akçataş, Sadık ve Yurtyeri köylerimizde sürdürülen çalışmaları inceleyerek bir süre köy muhtarlarımız ile görüştü.

Son olarak Kozaklı İlçesine bağlı Kalecik köyümüzde yol yapımı ve kumlama çalışmalarını yerinde takip eden Genel Sekreterimiz,  köy muhtarımızla bir süre sohbet etti.