Nevşehir AK Parti Genç Gençlik Kolları tarafından Gülşehir ilçesinde ‘Mahalle bizim gençlik bizim’ programı düzenlendi.

Gülşehir Belediyesi Sadabat Parkında AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan ve Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci'nin ev sahipliğinde düzenlenen programa, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, partililer ve gençler katıldı.

Yapılan toplantı üzerine açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Meşhur Z kuşağımız ile birlikte,kıymetli Başkanlarım Çağrı Sönmez ,Fatih 'Çiftci ,Haluk Köybaşı ve Yusuf Bozan ile ateş başında türküler söyleyip soğuk havada sıcak çaylarımızı yudumlayıp,hasbihal ettik. 
Biz onları,onlar bizi seviyor" dedi.

İl Başkanı Kemikkıran; "Gençlerimizle Dünya’yı, ülkemiz Türkiye’yi, ilimiz Nevşehir'i ve ilçemiz Gülşehir'i ilgilendiren konular üzerinde konuştuk. Genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten, onlarla istişare etmekten her zaman memnuniyet duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde bu programlarımızı, ilçemizin diğer mahallelerinde de yapacağız. AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve gençlerimizin yanında olmaya devam ettik ve devam edeceğiz inşallah. Hedef 2023 AK Gençlik Nevşehir tüm ilçe beldeleriyle sahada ve liderinin yanında” dedi.