Hacıbektaş’ta ilçe Kaymakamı Kübra Kurtoğlu öncülüğünde 2020 yılı Haziran ayında kurulan Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi E-Ticarete adım attı.

Kaymakam Kurtoğlu ile Ekonomi Uzmanı İnci Mine Özkan’ın çabalarıyla kurulan, kooperatif kadınlarının kendi tasarımları olarak ürettikleri duvar süsleri, rölyef tablolar gibi dekorasyon ve hediyelik eşya ürünlerini artık E-Ticaret sitelerinden de satışa sunacak.

E-Ticarete Girmenin Onurunu, Bugün Tüm Kadınlarımızla Birlikte Yaşıyoruz

Trendyol, Shopstarwomen ve  Ekadınlar E-Ticaret sitelerinden ilk tıklamayı gerçekleştiren ve bu sitelerden Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi tarafından satılan ürünlere ulaşılabileceğini söyleyen Kaymakam Kurtoğlu, ”Yaklaşık bir yıllık emeklerimiz neticesinde, Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi bugün, küreselleşen dünyada öneminin gün geçtikçe arttığını hepimizin gördüğü, yaşadığı, özellikle Covid döneminde, E-Ticarete girmenin onurunu, bugün tüm kadınlarımızla birlikte yaşıyoruz” dedi.

Kadın Varsa Güç Vardır

Kaymakam Kurtoğlu sözlerine şöyle devam etti; ”İlk olarak Trendyol’da ürünlerimizi satmaya başladık. İkincisi, Sabancı vakfının ve Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan tarafından desteklenen Shopstarwomen‘da ürünlerimiz yer alıyor. Üçüncü olarak ise Ekadınlar E-Ticaret sitesinde artık ürünlerimizi satıyoruz. Ben burada kendi şahsım adına özellikle kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlçemizin adının bu şekilde tüm dünyaya duyulacak olması bizi çok onore ve mutlu ediyor. Emek emek işlediğimiz, bu günlere gelmek için çok çalıştığımız, özellikle kadınlarımız hepsi çok çalıştılar, inşallah çok daha güzel günleri olacak ve E-Ticarette var olmak ve bu şekilde küresel dünyaya eklenmek küçücük bir ilçe için çok büyük bir şeydi. Biz burada Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi olarak hikayemizle, markamızla bunu yaptık.  Kadın varsa güç vardır. Hepimiz çok daha güzel günlerde çok daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.”

Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi Trendyol, Shopstarwomen ve  Ekadınlar E-Ticaret Sitelerinde ve Tüm Sosyal Medyada

Ekonomi Uzmanı İnci Mine Özkan, Kadıncık Ana Kadın Koperatifi olarak günümüzün olmazsa olmazı internet ortamını ve sosyal medyayı aktif olarak kullandıklarını, Facebook, İnstagram, Twitter ve Linkedin gibi sosyal medya platformlarının yanı sıra, gün itibariyle de  Trendyol, Shopstarwomen ve  Ekadınlar E-Ticaret sitelerinden satış yapmaya başladıklarını ifade etti.

Şimdilik kooperatif kadınlarının kendi tasarımları olarak ürettikleri duvar süsleri, rölyef tablolar gibi dekorasyon ve hediyelik eşya ürünlerinin satışını internet sitelerinden yaptıklarını söyleyen Özkan, yakın zamanda üretimini gerçekleştirdikleri doğal gıda ürünlerinin de satışını E- Ticaret sitelerine taşıyacaklarını belirtti.

Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi Sosyal Medya ve E-Ticaret Siteleri Linkleri

Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi Trendyol Alışveriş Sayfası

Kadıncık Ana Kooperatifi Shopstarwomen Alışveriş Sayfası

Kadıncık Ana Kooperatifi E-Kaadınlar Alışveriş Sayfası

Kadıncık Ana Kadın Koperatifi Facebook Sayfası

Kadıncık Ana Kooperatifi İnstagram Sayfası

Kadıncık Ana Kooperatifi Twitter Sayfası

Kadıncık Ana Kooperatifi Linkedin Sayfası