Ulusal radyo programcıları ve sosyal medya fenomenleri Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce turizme kazandırılan Kayaşehir’i gezdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile birlikte Kayaşehir’i ziyaret eden Ulusal radyo programcıları ve sosyal medya fenomenleri keyifli bir yolculuğun ardından bu akşam kamp yapacakları Nevşehir kale bölgesi yamaç alanında bulunan Kayaşehir'e ulaştılar.

Konuklarına Kayaşehir'i gezdiren Belediye Başkanı Rasim Arı, bölgenin tarihi ve gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin hakkında bilgiler verdi.

6. Yüzyıl’dan günümüze sürekli bir yaşam izlerinin bulunduğu Kayaşehir içerisinde kayadan oyma yaşam odaları, ticarethaneler, manastır, tüneller, bezirhaneler ve kilise bulunduğunu belirten Arı, henüz birinci etabı turizme açılan bölgenin kısa sürede büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Nevşehir kampı ve Kapadokya gezisine; Radyo D Programcısı Adem Metan, Radyo Turkuaz Programcısı Hopdedik Ayhan, Radyo 7 Programcısı Umut Öztürk, TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydın, Radyo D Programcıları Fatih Uslu ve Polat Labar, Türkiye Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni ve Sosyal Medya Fenomeni Abdurrahman Uzun, Odun Herif Twitter Fenomeni Kadir Doğrubakar, Dna Digital Ajans Başkanı Muhammed Zeren, Belgesel Yönetmeni Fatih Yıldız Can, Gafebesi Sosyal Medya Fenomeni İzzettin Uluışık, Sosyal Medya Fenomenleri Kemal Ekşioğlu, Murat Soydan, Malidesidero Sosyal Medya Fenomeni Mehmet Ali Karahan, Argostroloji Sosyal Medya Fenomeni Eray Efe'de yer alıyor.

Sosyal Medya Fenomeni Abdurrahman Uzun; "Dünyanın en eski yamaç yerleşiminin bulunduğu ve tarihi Kayaşehir'e ev sahipliği yapan Marka Şehir Nevşehir'e doğru yola çıktık. Bu akşam Kale Bölgesinde, Nevşehir Belediyesi organizasyonuyla Kayaşehir'de gerçekleştirilecek ve internet fenomenleri, Radyo Djleri'nin kale bölgesinde kuracakları kamp ve yakacakları kamp ateşiyle birlikte eşsiz bir geceye şahitlik edeceğiz. Teşekkürler Nevşehir Belediyesi..." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, "Ülkemizin önemli radyo programcılarını ve sosyal medya fenomenlerini ilimiz Nevşehir'de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu tarz etkinliklerin olması şehrin tanıtımına da katkı sunuyor. Misafirlerimizin geziye ilişkin paylaşımları milyonlarca takipçiye ulaşacak. Herkesi Anadolumuzun kadim kenti Nevşehir ve onun kalbindeki Kapadokya’mımızı görmeye davet ediyoruz.” dedi.