Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında, Nevşehir Kadın Derneği ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneklerinin Başkanı Makbule Atlı ve Yönetimini makamında kabul etti.

Nevşehir Kadın Derneği ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneklerinin Başkanı Makbule Atlı ve yönetimi Günay Işık   Çiğdem Mert, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden Rahşan Kolutek, Adalet Uymaz, Fatma  Tatlı, Elmas Kamacı Vali İnci Sezeri Becel'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği ve Nevkat Derneklerin Başkanı Makbule Atlı, ziyarette, derneğin faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi.  

 Becel’in Nevşehir’in ilk kadın valisi olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevkat ve Nevumut Başkanı Atlı, Vali İnci Sezel Becel’e yazmış olduğu projelerinden bahsetti ve halen yürüttükleri projelerin devam ettiğini ve ayrıca "Nevşehir merkezde bir çok lisede "Bu Hayat Senin Hedef Sensin" projesi eğitimlerini verdiklerini ve projenin devamını Nevşehir’in ilçelerinde devam  edileceğini, korona virüs sebebi ile ara verildiğini bundan sonra okullar açıldığında devam edecek" şeklinde konuştu.

Nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği ve Nevkat Derneklerin Başkanı Makbule Atlı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandırılan ziyaret, İyi dilek ve hayır temennileri ile son buldu.