AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte dünkü günlük programını sivil toplum kuruluşlarına ayıran AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; Nevşehir'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve derneklerin bir araya gelerek oluşturdukları "Eğitime destek platformu" temsilcileri ile bir araya geldi.

Milletvekili Menekşe'ye, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ecan Civelek'de eşlik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Menekşe yaptığı açıklamasında; "İlimizde faaliyetlerini sürdüren STK’lar, İl Başkanımız Ali Kemikkıran,Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ile beraber Milli İrade Platformu toplantımızda gündemimiz;

Şehrimizdeki üniversite öğrencilerimizin istatiği
Öğrencilerimizin konaklayacağı yurtların fiziki durumları
Eğitim-Öğretimde pandemi koşulları
Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yaşam alanları gibi konuları ele aldık.
Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Menekşe, Avanos'ta ki işletmeleri ziyaret etti...

Milletvekili Menekşe yaptığı açıklamasında; "Avanos ilçemizde cevherleri keşfediyoruz; Murathan Kavak kardeşimiz imalat sektöründe NEWMİX markasıyla temizlik ürünleri ve 200 bin tavuk kapasitesiyle yumurta üretimini başarıyla devam ettiriyor. Kendisini can-ı gönülden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum." dedi.

Bugün kü ziyaretin adresi Acıgöl ilçesi...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Menekşe yaptığı açıklamasında; "Ziyaretlerimize Acıgöl ilçemizden devam ediyoruz; İlçe Koordinatörümüz Gökmen Yamangil ile birlikte; İlçe Başkanımız Ramazan Gül, İl Genel Meclis Üyelerimiz Metin Vural ve Fatih Tekeç‘i , Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş'ın makamında ziyaret ettik." dedi.

Tatlarin kasabasını ziyaret...

Milletvekili Menekşe yaptığı açıklamasında;"Tatlarin kasabamızda Belediye Başkanı Ercan Selvi ile turizme kazandırılabilecek alanların istişaresini yaptık ve esnaf arkadaşlarımızla hasbihal edip, bereketli kazançlar diledik. Hamdolsun, devletimizin, milletimizin ve hükümetimizin el birliğiyle her türlü zorluğu aşacağız."

Menekşe, günün son ziyaretini Topaç köyüne yaptı.

Yaz dönemi saha çalışmalarına devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Topaç Köyü Muhtarı Yüksel Toprakçı tarafından karşılanan Milletvekili Menekşe'ye Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İlçe Başkanı Ramazan Gül, Meclis üyeleri eşlik etti. 

Köy halkının sıcak ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Menekşe, Topaçlı köyü sakinleri ile karşılıklı sohbetler eşliğinde hal hatır sorup ihtiyaç ve isteklerini dinledi.

Menekşe açıklamasında; "Akabinde sarımsak üretiminin merkezi olan ve  paketleme tesisinin bulunduğu Topaç köyümüzü ziyaret ettik. Ardından da Kurugöl, Ağıllı köylerimizde hemşehrilerimizle bölgenin tarım alanındaki sıkıntılarını ve köylerimizin ihtiyaçları noktasında talepleri dinledik." dedi.