Kocaeli'de bugün akşam üzeri, Kuzey Marmara Otoyolu'nda Kazakistan Konsolosluğuna ait otomobilin dijital tabelanın bulunduğu direğe çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi.

Elim kazada, Kazakistan Fahri konsolosu Nevşehirli iş insanı Halil Uluer, eşi Fatma Uluer ile Ahmet Demirhan ve eşi Ayşe Demirhan'ın yaşamlarını yitirmesi başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.

Haberin duyulmasının ardından üst üstüne taziye mesajları geldi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel;" Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu, İş İnsanı Dr. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer’in vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Değerli hemşerimiz, kıymetli iş insanı, şehrimizin sevilen siması Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer ile iki yakınlarının elim bir trafik kazasında vefatını teessürle öğrendim. Allah, rahmet eylesin. Uluer ailemizin başı sağ olsun."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe;"Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu, Şehrimizin sevilen iş insanı Dr. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer ile yakınlarının elim bir trafik kazası sonucu vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum mekanları cennet olsun inşallah."

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da; "Allah’ım rahmetlerini bol bol ihsan eylesin. Onu cennetine buyur eylesin. Geride kalan sevdiklerine de bol bol sabreylesin." 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü; "Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu, İş İnsanı Dr. Halil ULUER, eşi Fatma ULUER ve araçta bulunan iki aile yakını geçirmiş oldukları trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Uluer ailesine, yakınlarına ve sevenlerine Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü olarak başsağlığı dileriz"

NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız; "Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Nevşehir’in güzide iş insanlarından, Kazakistan Fahri Konsolosu Halil Uluer, eşi Fatma Uluer ve araçta bulunan iki aile yakınına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dilerim."

NTB Başkanı İbrahim Salaş; "Nevşehir’in değerli işadamı Kazakistan Fahri Konsolosu Halil Uluer ve kıymetli eşi Fatma Uluer ile yakınlarının geçirdikleri elim trafik kazasında vefat haberlerini üzülerek öğrendim. Kendilerine Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun"

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu, iş insanı Dr. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer ile aile dostlarının elim bir trafik kazası sonucu vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Uluer ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun."

İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç; "Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Aynı zamanda İlimizin kıymetli iş insanı Dr. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer elim bir trafik kazası sonucu vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Kıymetli evlatlarına ve Uluer ailesine baş sağlığı diliyorum"

Nevşehir Baro Başkanı Av.M. Necmi Öncül; "Baromuz Avukatlarından Av. Mahmut Sami ULUER' in babası İş İnsanı Dr. Halil ULUER ile annesi Fatma ULUER ve yakınlarının elim bir trafik kazasında vefat ettiklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Kendilerine Allah'tan rahmet, Uluer ailesi ve sevenlerine başı sağlığı ve sabırlar dileriz. Nevşehir Baro Başkanlığı"

Başkan Gülmez'den Uluer ailesine taziye

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez yayınladığı taziye mesajında Uluer ailesinin ve yakınlarının acısını paylaştı.

Gülmez, "Kazakistan Cumhuriyeti Fahri Konsolosu ve İş insanı Halil Uluer, eşi, yakınlarını trafik kazasında kaybetmiş bulunuyoruz. Şahsım ve Cumhuriyet Halk Partisi camiası adına Allahtan rahmet, Ailesine, yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.

Uluer Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, trafik kazası sonucunda hayatlarını kaybeden Kazakistan Fahri Konsolusu ve İş İnsanı Halil Uluer, eşi ve aile dostlarına başsağlığı diledi.

Başkan Ateş, "Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu, İş insanı, Kıymetli Ağabeyimiz Dr. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer ile aile dostlarının elim bir trafik kazası sonucu vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Uluer ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun" ifadelerinde bulundu.

Birlik Başkanı Pınarbaşı'dan taziye mesajı

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, yayınladığı taziye mesajında; "Kazakistan Fahri Konsolosu, İş insanı Dr. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer ile aile dostlarının elim bir trafik kazası sonucu vefatını büyük üzüntüyle öğrendik. Allah rahmet eylesin. Uluer ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun" diye konuştu.

Özel Versa Hastanesi'nden taziye mesajı

Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren yayınladığı taziye mesajında Uluer ailesinin ve yakınlarının acısını paylaştı. Vergveren, "Nevşehirli değerli işadamı, Kazakistan Fahri Konsolosu Halil Uluer ve kıymetli eşi Fatma Uluer ile yakınlarının geçirdikleri elim trafik kazasında vefat haberlerini üzülerek öğrendim. Kendilerine Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun"

Uluer Ailesine başsağlığı ve sabır dilerim

Hazım Karakaya-Murat Toprakcı"Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu, iş insanı Dr. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer' in elim bir trafik kazası sonucu vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah rahmet eylesin. Uluer ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun."

SP Başkanı Simit'ten taziye mesajı

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Uluer ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Başkan Ali Doğan Simit, "Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden değerli hemşerimiz, iş insanı, Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer’e Allah’tan rahmet diler, Uluer ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Biçkin; "Elim kazada, Kazakistan Fahri konsolosu Nevşehirli iş insanı Halil Uluer, eşi Fatma Uluer, Ahmet Demirhan ve eşi Ayşe Demirhan'ın yaşamlarını yitirmesi başta ailelere başsaglıgı dilerken, Allah'tan rahmet dileriz".

Öte yandan Nevşehirli iş insanı Halil Uluer'in sosyal medya hesabından en son dün yaptığı paylaşımda ;"Akşam evde cuma namazımı kılıp arkasından 40 rekat teravih kılacağım.. Var ki kılıyoruz..." notu dikkat çekti.