Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında okullarımızda 4,5 ay süreyle 335 temizlik işçisi çalıştırılması için Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile sözleşme imzalanmıştır.

Bu kapsamda çalışacaklar için Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü başvuruları almıştır. Noter Kurası Nevşehir Valiliğince oluşturulan komisyon huzurunda gerçekleştirildi.

Kura çekimi Nevşehir Valiliği toplantı salonunda bugün saat 10:15'de başladı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Nevşehir İŞ-KUR İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği okullarımızda, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 4,5 ay süreyle çalıştırılacak 335 temizlik işçisi için kura çekimi noter eşliğinde yapıldı.

Nevşehir 6. Noter Başkatibi İbrahim Özsoy tarafından çekilen kuraya, Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, İŞKUR Müdür Vekili Şinasi İnanıcı ve iş için başvuru yapan vatandaşlar katıldı.

Nevşehir Merkezde çalıştırılmak üzere 200, Acıgöl’de 20, Avanos’ta 20, Derinkuyu’da 21, Gülşehir’de 15, Hacıbektaş’ta 10, Kozaklı’da 10 ve Ürgüp’te 39 toplamda ise 335 kişi alınacak.
 

Kesin sonuçlar açıklandığında liste olarak FİB Haber'de paylaşılacaktır.

Kurada ismi çıkanlar 5 Eylül Pazartesi günü okullarda göreve başlayacak.