Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneğinin yaptığı bağış töreninde engelli ve yaşlılar biraraya geldi.

Geçtiğimiz hafta Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneğinin FİB Haber Merkezinde yapılan "Tekerlekli Sandalye ve Yürüteç İhtiyacı Olan Bize Ulaşsın" haberi ve duyurusu ile Derneğe ulaşan engelli ve yaşlı bireyler bugün tekerlekli sandalye ve yürüteçlerine teslim töreni eşliğinde kavuştular.

Törene Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, AK Parti Nevşehir il Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, AK Parti kadın kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri Fatih Ceran, Süleyman Özgün, Ergün Elmacı ve Afrin Gazisi Zeki Didinmez katıldı.

Engelli ve Yaşlılar Bağış Töreninde Buluştular

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş burada yaptığı açıklamada ; "Bizleri bu mutlu ve güzel günümüzde yalnız bırkmayan Başta Sayın Belediye Başkanım Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı sayın Ali Kemikkıran ve tüm başkanlarıma çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum. Dernek olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığımız bu kutsal ve gönül görevinde bizleri yalnız bırakmayan ve emeğini esirgemeyen tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. " dedi.

HAYALLERİNE KAVUŞTULAR...

Dernek Başkanı Mehmet Karadaş; "Bugün 20 adet normal tekerlekli sandalye, 5 adet özel tekerlekli sandalye ve 10 adet Wolker (tekerlekli yürüteç) teslim ettik ve dernek olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığımız bu kutsal ve gönül görevinde bizleri yalnız bırakmayan ve emeğini esirgemeyen tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği olarak sadece bir kez yada bir gün değil hergün ve her zaman engelli ve yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'da; "Sevgimiz paylaştıkça çoğalıyor.. Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği tarafından 30 aileye tekerlekli sandalye ve çeşitli medikal ürün yardımında bulundu. Emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum." dedi.