Atlantis Eğitim ve Davranış Bilimleri Merkezi Eğitim Koordinatörü Songül Toktay ve Psikolojik Danışman Cansu Tunçay, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetim Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez'i ziyaret etti.

Ziyarette derneğin kuruluş amaçları, yapısı ve ileriye yönelik çalışmaları hakkında bilgiler alan Atlantis Eğitim ve Davranış Bilimleri Merkezi Eğitim Koordinatörü Songül Toktay, İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez'e temsilciliğin hayırlı olması dileğinde bulunarak bizde Merkezimiz olarak Nevşehir'de ki Şehit yakınları ve gazilerimize gönüllü olarak ücretsiz psikolojik destek sağlamaktan büyük onur duyarız" dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez'de; "Atlantis Eğitim ve Davranış Bilimleri Merkezi Eğitim Koordinatörü Songül Toktay ve Psikolojik Danışman Cansu Tunçay bugün derneğimizi ziyaret ettiler. Derneğimiz hakkında kendilerine bilgiler verdik. Ziyarette Şehit aileleri ve gazilerimiz için bize çok anlamlı bir proje için söz verdiler. Hoş sohbetlerinden dolayı ve destekleri için kendilerine teşekkür ederiz." dedi.

Şehit yakınları, gazilerimiz ve gazi ailelerini kapsayacak uygulama, Nevşehir’de ilk olma özelliği taşıyor.