Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesinin öncülüğünde Kur'an kursu öğreticileri tarafından, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.

Hacı Pembe Avlanmaz Kur'an İlimleri Merkezinde gerçekleştirilen iftar programına Din Hizmetleri ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Aksöz, Din Hizmetleri Uzmanı Adem Aydın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli, gençlik koordinatörleri, Kur'an kursu öğreticileri ve din görevlilerinin yanı sıra çocuk evlerinde kalan çocuklar katıldı.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan küçük misafirlerle yemek öncesi ve sonrasında yakından ilgilenerek bol bol sohbet eden İl Müftülüğü personeli, oruçlarını çocuklarla birlikte açtı.

Çeşitli programlara katılmak üzere il dışında olan Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, telefonla bağlanarak iftar yemeği öncesi çocuklarla sohbet etti.

Unutmayın bizler de sizin bir aileniziz...

Müftü Altunkaya, “Bugün iftar soframızı şenlendiren siz değerli yavrularımızı kendi çocuklarımızdan ayrı tutmuyoruz. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Unutmayın bizler de sizin bir aileniziz. Her zaman sizin yanınızdayız.” dedi.

Altunkaya, çocuk evlerinde kalan çocuklara hizmet eden tüm kademedeki personele de teşekkürlerini iletti.

İftar programı Şube Müdürü Bünyamin Aksöz'ün yaptığı dua ile tamamlandı.

Program sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verildi.