Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar tarafından Nevşehir’de tayini çıkan Hakim ve Savcılar onuruna veda yemeği programı düzenlendi.

Kanatçı Halil Restaurant'da düzenlenen veda yemeğine Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir 1 Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdullah Taştan, 
Hakimler ve Cumhuriyet Savcıları, Adliye müdürleri ve personelleri katıldı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, ilimizden tayini çıkan Hakim ve Savcılara hizmetlerinden dolayı teşekkür edip yeni görev yerlerinde başarı dileklerini ilettiler.

Başsavcı Çınar düzenlenen veda proğramında yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; 

"Öncelikle 2022 yılı ana kararnamesi ile tayini çıkan meslektaşlarımız için düzenlenen veda programına teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür eder saygılarımı sunarım. Malum olduğu üzere hayatta her başlangıcın bir sonu olduğu gibi her sonda yeni bir başlangıca adım atmaktır.

Bu yılki kararname ile aramızdan çok değerli 5 meslektaşlarımız ayrılacaktır. Hatay adliyesine tayin olan Cumhuriyet Savcısı Engin Demirci'ye, Bakırköy adliyesine tayin olan Hakim Hale Didem Badak, Elbistan adliyesine tayin olan hakim Selvi Betül Alıcı'ya, Gölhisar adliyesine tayin olan hakim Mehmet Şam ve Reyhanlı adliyesine tayin olan hakim Melike Altınöz'e adliyemizde görev yaptıkları dönemde özverili çalışmaları ile yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, Yeni görev yerlerinde de Üstün başarılarının devamını diler, her zaman iyi insanlarla karşılaşmalarını sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşamalarını temenni ederim.

Bu arada bugün tarihli resmi gazetede yayınlanan hakim savcı yardımcılığı müessesesine ilişkin kanun değişikliğinin de yargı teşkilatımıza hayırlı olmasını dilerim.

Adalet ordusunun neferleri olarak her birimiz kanunlarının bizlere vermiş olduğu yetki ve sorumlulukların bilincinde çalışmalarımıza devam etmeliyiz ki yargıya güveni en üst seviyelere çıkmasına katkı sağlayabilelim. Son olarak veda programının hazırlanmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder saygılarımı sunarım." diye konuştu. 

Program sonunda tayini çıkan hakim ve savcılara günün anısına hediyeleri takdim edildi.