Nevşehir kapalı pazar yerinde bulunan yürüyen merdivenler 30 aydır vatandaşı yürütüyor... İşte Nevşehir kapalı pazar yerinde vatandaşın yürüyen merdiven çilesi!

Yaklaşık 3 yıldır vatandaş bu eziyeti çekiyor...

Nevşehir kapalı pazar yerinde bulunan yürüyen merdivenler arızası sebebiyle aylardır çalışmıyor. Her hafta pazara gelen, yaşlısı, engellisi, hamilesi başta olmak üzere bu yürüyen merdivenleri kullanmak isteyen çok sayıda vatandaşımız merdiveni yürüyerek çıkmak zorunda kalıyor. Tabi birde bunun inişi var... Yine Nevşehir pazaryeri asansörününde arızalı olması başta engelliler olmak üzere tüm vatandaşlara da zor anlar yaşatıyor.

Başkan Savran'a mı nasip olacak?

Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz demişler… Bu sözün anlamı için Nevşehir Kapalı pazar yerinde bulunan yürüyen merdivene bakmak yeter…Şimdiye kadar bir türlü çözüm üretilemeyen adeta kaderine terk edilmiş yürüyen merdivenler, pardon yürümeyen ama YÜRÜTEN merdivenleri yürütmek bakalım Mehmet Savran Başkana mı nasip olacak? bilinmez ama artık bu konuya biran önce çözüm bulunması şart.

Nevşehir'de yaklaşık haftalık 50 bin kişinin kullandığı ve şimdiye kadar maalesef hiçbir başkanın ilgilenmeyerek göz ardı ettiği 30 aydır bozuk olduğu için çalışmayan ve şimdiye kadar da yapılmayan yürüyen merdivenlerle, yine çalışmayan asansörler için vatandaşlar artık biran önce bu sorun çözüme kavuşturulsun istiyor.

"TABANA KUVVET"

Tanju Yenal isimli bir okuyucumuz FİB Haber Whatsapp ihbar hattına fotoğrafları ekleyerek gönderdiği sitem dolu yazısında şunları ifade ediyor; "NE bakan var, ne tamir eden... Maalesef şimdiye kadar hiçbir sonuçta yok. Bende konuyu Belediye Başkanına sosyal medyadan ilettim. Nevşehir halkı ve engelliler adına şehrimizin gözü kulağı olarak FİB Haber'de haber yaparak, Valimize ve Belediye Başkanımıza durumu bildirerek takibini yaparsanız seviniriz" ifadelerinde bulundu.

Nevşehir'deki kapalı pazar yerinde bulunan yürüyen merdivenler ile engelli asansörünün halini gösteren fotolar... 

Bakın kendiniz karar verin…