Türk Kızılay tarafından Ramazan ayına özel çevrim içi ve interaktif olarak “Teşekkür ve Dayanışma Programı” düzenlendi. Türk Kızılayı tarafından ihtiyaç sahipleri için düzenlenen programa Nevşehir kayıtsız kalmadı.

Nevşehir'den yapılan destek tutarını, proğrama canlı yayınla katılan Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek açıkladı.

Nevşehir'den 1 Milyon 385 Bin TL Bağış ...

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek; "Sayın Valimiz İnci Sezer Becel’e, Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ‘e ve Milletvekilimiz Yücel Menekşe beye katılımları ile Nevşehir’deki hayırseverlerimize Kızılay’ın bağış gecesini vermiş oldukları 1.385.000 TL destekten dolayı çok teşekkür ederim." dedi.

Başkan Civelek, "Toplanan tüm bu Bağışlar Nevşehir’deki ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı boyunca dağıtılacaktır." ifadelerinde bulundu.

Türk Kızılayın düzenlediği 'Teşekkür ve Dayanışma' isimli canlı yayın programına telefonla katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; Dünya'nın en büyük iyilik harekatı olan Kızılay'ımızı tebrik ediyorum. Mazlum ve mağdurların yardımcısı Kızılay'ımızla ne kadar övünsek azdır. Tam yeride gelmiş iken ben buradan, Kızılay'ımızın ve Sanayi Bakanlığımızın destekleriyle Nevşehir'imize 4 Bin kişilik aşevinin açılacağınında müjdesini vermek istiyorum. Öncelikle Kızılay Genel Başkanımız Sayın Kerem Kınık'a, değerli hemşehrimiz Murat abimize teşekkür ediyorum. Yine Kızılay Nevşehir Şube Başkanımız Ercan Başkanımıza da başarılı çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum, sağolsun şehrimizde çok güzel bir çalışma yürütüyor. " dedi...

Milletvekili Açıkgöz," Ben kadir şinas Nevşehir halkımzıın bugün bu iyilik hareketinide boş geçmediğini çok mutlulukla öğrendim. Nevşehir halkımızın her zaman mağdurun ve mazlumun yanında olmuştur. Kızılay ekibini canı gönülden tebrik ediyorum. Bu konuda desteğini esirgemeyen Nevşehirli hayırseverlerimize bağışcılarımıza da bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de, Türk Kızılayı tarafından düzenlenen Teşekkür ve Dayanışma Gecesi canlı yayınına katılarak, Ramazan coşkusunun hakkıyla yaşanmasına katkı sağlayan tüm iyilikseverlere ve Kızılay'a teşekkür etti.