Nevşehir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin 12.Olağan Genel Kurul toplantısı Kapadokya Kültür merkezi salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan'ın yaptığı genel kurulda geçmiş dönemin faaliyet raporu ve seçim kararı okundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda, tek aday olan mevcut başkan Ali Dönmez tekrar seçilerek güven tazeledi.

Yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilerek güven tazeleyen Başkan Ali Dönmez, "Tabi ben buradan bütün üyelerime, teşekkür ederim. Beni destekledikleri için, herkesten Allah razı olsun. Birliğimizin kapısı bütün üyelerimize açık, küslük yok, ayrılık yok. Bugün gerçekten çok yüksek bir katılım oldu. Ve bizlere 3.dönemde de görev verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten gurur verici bir şey, tabi sevmek ve sevilmek kadar değerli bir şey yok. Yolumuza her zaman olduğu gibi üreticimizin hakkını savunarak, dostça kardeşçe devam edeceğiz. Bu vesile ile Genel kurula katılan üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Nevşehir hayvancılığı için hayırlı olmasını temenni ederiz." dedi.

Nevşehir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dönmez, ayrıca; "Nevşehir damızlık birliği 12. Olağan genel kurul toplantısına katılan Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın özgür MEMİŞ, Merkez birliği genel başkanı sayın Kamil ÖZCAN, Genel merkez sekreterimiz sayın İbrahim KARAKOYUN, Nevşehir süt üreticileri birliği başkan yardımcısı Mustafa ÖZATA' ya katılımlarından dolayı teşekkür ederiz." dedi.