Nevşehirspor aşığı sanayi esnaflarından Ahmet Yetişir'in kızı Ayşegül Yetişir, hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile Bekir Çadırardıç ile hayatını birleştirdi.

Düğün töreninde, gelinin babası Ahmet Yetişir, annesi İsmet Yetişir, damadın babası Kayaberk Çadırardıç ve annesi Seyhan Çadırardıç davetlileri tek tek kapıda karşıladı.

Spor, Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda seçkin konukların davetli olarak katıldığı düğünde Nevşehir'in saygın ve sevilen spor aşığı Kırmızı-Beyaz sevdalısı  sanayi esnaflarından Ahmet Yetişir'in kızı Ayşegül Yetişir, Bekir Çadırardıç ile bir ömre “Evet” dedi.

Ayşegül Yetişir ve  Bekir Çadırardıç çiftinin nikah akdini Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran kıyarken, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Milletvekili Açıkgöz, Belediye Başkanı Savran ve İl Başkanı Kemikkıran, yeni çifte her iki cihan saadeti diledi.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan gelinin babası Ahmet Yetişir, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim kızımız Ayşegül ile değerli oğlum Bekir'in bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

FİB HABER MERKEZİ olarak hayatlarını birleştiren Ayşegül ve Bekir Çadırardıç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı