Topuzluhan restaurantta düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir  Belediye Başkanı Mehmet Savran, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörü Recai Turan ve basın mensupları yer aldı.

Basın yayın organlarının temsilcileri ile bir araya gelen TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Recai Turan kurumun işlevi hakkında basın mensuplarına bilgi aktardı.

Toplantıda konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "2013 yılından bugüne kadar 156,6 Milyon TL’si hibe olmak üzere toplam 458,4 Milyon TL tutarında yatırım Sevdamız Nevşehir’e kazandırıp, 1087 kişiye de istihdam sağladık." dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "IPARD II 11. Başvuru Çağrı İlanı ile sizlerle daha çok hibeyi ve yatırımı Nevşehir’e kazandıralım… “TKDK kurulduğu günden bu güne kadar yatırıma ve istihdama katkı yapması şehrimiz ve ülkemiz için önemlidir. Rakamlar ortadadır. Bu rakamlara göre Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi güçlü bir Türkiye’nin inşasına katkı sağlayacaktır. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.”dedi.